Nog even geduld aub

De schoolvakanties zijn bijna voorbij en deze week was het daarom extra druk. Veel gezinnen die teruggekomen zijn van de vakantie en hun haar graag geknipt en gekleurd hebben.

De dames zijn hun kleurtje kwijtgeraakt in de zon, de vaders hebben zin om kort fris geknipt weer aan het werk te gaan. De kinderen willen hun Ibiza gevoel vasthouden door veertjes in hun haar te laten zetten. 

Zelf ben ik al een tijdje terug van vakantie maar door alle mooie verhalen over stadjes, stranden en lekker eten krijg ik ook zin om weer te gaan. Komende weken is het echter weer “business as usual”.

Afgelopen weken mezelf af en toe een paar uurtjes vrij gegund en dat was heerlijk. Iets meer tijd kunnen besteden aan ouderen die het vaak erg gezellig vinden als de kapper komt. Alle voorraden weer gecheckt en de laatste hand gelegd aan de teksten voor m’n nieuwe boek.  Een kinderboek dit keer. De tekeningen zijn bijna af, nog even geduld !