Jarig

Een van mijn favoriete klanten moest deze week ook weer worden geknipt. Ze is bijna jarig en wil dat haar haar dan perfect zit. Natuurlijk doe ik dat graag. Voor het eerst gaan we haar haar kleuren. Natuurlijk is dat spannend zo'n eerste keer. Ik leg haar uit wat er allemaal kan en wat we kunnen doen als ze het helemaal niks zou vinden.  Met de kleurenkaart erbij wordt het kiezen iets makkelijker omdat je dan ziet waar we het over hebben. Bijvoorbeeld de kleur middenbruin is voor de kappers vaak een andere kleur dan voor een "leek" .

De kleur wordt een warme kastanjekleur die niet heel extreem afwijkt van haar eigen kleur. Nadat de kleur is ingetrokken en uitgespoeld geef ik het haar nog een masker voor gekleurd haar. De coupe heb ik gesneden en is a-symmetrisch. Ze ziet er hip uit en heeft zin in haar verjaardag. Haar familie en vrienden zullen komen in grote getale en ze is van plan goed te gaan genieten van haar avond.  Daar hou ik van! Nieuw jaar vraagt om nieuw haar (kleur en coupe)