Inspiratie

Het was weer een heerlijke week. Veel mensen blij gemaakt met kleur, krul en nieuwe coupes. Natuurlijk veel kopjes thee gedronken bij gezellige mensen en veel kilometers gemaakt, de groothandel bezocht en zowaar ook een vrije middag gehad! Het is zeldzaam maar er staan weer hele drukke maanden voor de deur. 

 Het boek dat ik samen met Frans de Vree heb uitgegeven "geknipte verhalen" en wat we hebben laten drukken is uitverkocht. Ook zijn er nog een aantal boeken verkocht via Bol.com. Mocht u het boek nog willen dan kunt u deze nog wel via ons bestellen.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een kinderkappersboekje. Nog een paar weken en dan kan die ook worden besteld. Ik vertel verder nog niets maar leuk wordt het! Is uw kind of zijn uw kinderen wel eens door mij geknipt? Wellicht herkent u dan een verhaal of komt de naam van uw kind in een van de verhaaltjes voor. Hoe leuk is dat?