Suikerfeest

Deze week was ik bij twee zusjes. Twee vlotte twintigers die midden in het leven staan. Als ik binnen kom is het meteen altijd gezellig. Ik trek mijn schoenen daar uit en een kopje thee wordt ook altijd aangeboden. Naast de meiden is altijd wel een nichtje moeder of tante aanwezig. Deze keer waren ze echter samen. Leuk is dat ze altijd wel iets anders willen. Voor een kapper is dat fantastisch.  Deze dames zijn altijd elk plukje aan het bekijken en de spiegels worden erbij gehaald zodat elke kant goed kan worden bekeken. Als zij tevreden zijn geeft dat altijd een goed gevoel want een kritische klant tevreden maken is leuker dan iemand die niet eens in de spiegel kijkt. Na het knippen werden de nieuwe coupes bedekt voor het naar buiten gaan met een hoofddoek, de dames gingen koken zodat er ‘s avonds na zonsondergang weer kon worden gegeten. Ramadan is bijna ten einde en het Suikerfeest kan dan beginnen, en dat allemaal met een mooie geknipte coupe.