Trouwen

Ga jij binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Deze dag is heel bijzonder. Je wilt daarom absoluut zeker zijn dat je er fantastisch uitziet.

Je koopt een prachtige jurk, je regelt iets oud, blauw, leent iets en iets nieuws.  Maar natuurlijk moet je haar en je make up ook de hele dag mooi zitten.

Voor dat mooie haar en die make up kan je bij mij terecht. Inmiddels heb ik al veel bruiden mogen mooi maken. Voor beide expertises ben ik gediplomeerd en heb ik ervaring.

We maken een afspraak voor een proefsessie. Daar kijken we naar wat bij jou past (draag je normaal weinig tot geen make up dan gaan we je niet heel zwaar opmaken), waar jij je prettig bij voelt (tranen en make up....). Ook voor je haar geldt; wat past bij jouw gezichtsvorm, wat voor soort jurk draag je (open rug ), wil je accessoires in het haar of niet, wellicht is je haar niet zo lang als je zou willen (extensions) of heb je heel dun haar en denk je dat het niet kan (ooit van opvulstukken gehoord)? Er is meer mogelijk dan je denkt.

Stuur me een email en we bespreken het. Komende zomer heb ik al veel bruiden in de agenda staan, wie het eerst komt...