Nieuwe plannen

Ben jij ook net als ik ambulant kapster? Heb jij het ook zo druk? Geweldig toch? 

Je merkt dat veel mensen een kapper aan huis een uitkomst vinden.

De 24- uurs economie zorgt dat werkende stellen graag in de avond geknipt willen worden. Een halve zaterdag in de etalage bij een kapper zitten......

Drukke gezinnen voor wie het elke dag plannen is hoe de kinderen uit school moeten worden gehaald en vervolgens naar kinderfeestjes gaan of gaan sporten. Wanneer laat je dan je kinderen knippen? Om nog maar te zwijgen over die grijze uitgroei van de moeders zelf.

Ouderen, voor wie naar buitengaan een opgave is. En juist als je ouder bent is het zo belangrijk dat je haar iedere week wordt gewassen en netjes in model wordt gebracht. Een vaste kapster aan huis die ook gezellig een praatje maakt en even helpt koffie zetten oid, dat is een uitkomst.

Werk jij als thuiskapster en lukt het niet jouw business goed van de grond te krijgen (binnen een half jaar moet je volledig volgeboekt kunnen staan 5 dagen per week)? Wil je starten als ambulant kapper? Neem contact met me op!